» » Årsmöte

Årsmöte

 

 

ÅRSMÖTE

Vi i föreningen Balans Örebro län vill bjuda in dig till vårt årsmöte. Vi kommer informera om våra aktiviteter och vad som är på gång framöver, samt hur du som medlem kan påverka vår verksamhet.

Söndagen den 31 mars kl 16.00 i föreningarnas hus, Slottsgatan 13, i Örebro.

Vi hoppas att du vill vara med och stödja vårt fortsatta arbete, du är alltid välkommen att på olika sätt hjälpa till utifrån dina förutsättningar vad gäller stort som smått. Tillsammans blir vi starkare!

Vi kommer att välja nya medlemmar till styrelsen, för att ni ska vara röstberättigad på årsmötet, behöver medlemsavgiften vara inbetald SENAST 17 mars alltså två veckor innan årsmötet.

Meddela oss SENAST 27 mars om ni kommer, så vi vet hur mycket smörgåstårta och fika vi ska beställa.

Vi kommer också få lyssna till skön live musik av FineGoods.

Anmälan görs till balansorebro@gmail.com

Medlemsavgiften är endast 200 kr per år oavsett om du väljer att bli medlem eller stödmedlem.
Familjerabatt 200 kr för huvudmedlem, 100 kr för familjemedlemmar skrivna på samma adress.

Som medlem får du tillgång till förmåner, nyhetsbrev och rabatt på aktiviteter. ( 4 maj kommer vi anordna en hälsodag där ni som medlemmar går in kostnadsfritt och övriga betalar 100 kr)

Medlemsavgiften betalas in till bankgiro (518-1615) eller swish (123 17 33 948) Glöm ej skriva för och efternamn och att det är till lokalföreningen Balans Örebro.

När du betalat in avgiften skickar du bara iväg ett mejl (balansorebro@gmail.com) där du skriver namn, adress, mejl, och telefonnummer.

Har du frågor går det bra att mejla: balansorebro@gmail.com
Skriva meddelande till oss på våra sociala medier facebook och instagram
Ringa: 073-899 67 99

Hoppas vi ses 31 mars.

FineGoods