» » VÄRLDSDAGEN FÖR PSYKISK HÄLSA 10/10

VÄRLDSDAGEN FÖR PSYKISK HÄLSA 10/10

En kväll om psykisk hälsa och att vara anhörig.
Torsdag 10 oktober 2019 kl. 18:00–21:00
Karolinska skolan, aulan,Olaigatan 25

INTE ENS DOFTEN AV FUKTIG ASFALT SKULLE KUNNA FÅ MIG ATT KÄNNA NÅGOT NU!
//Alla säger att vi måste prata om det så låt oss prata om varför vi inte pratar om det, låt oss prata om skuld//
Föreställningen ”Inte ens doften av fuktig asfalt skulle kunna få mig att känna något nu” handlar om att vara anhörig till någon som lever med bipolär sjukdom. Lina Persson har själv växt upp i skuggan av en storasyster med diagnosen. Föreställningen har syskonen skrivit tillsammans och den har bland annat visats tidigare i samband med Linas examen från Balettakademins musikallinje.
Läs mer>>>

JOSEFIN WIKEVAND
Josefin Wikevand är musikalartisten som efter flera års frilansjobb bestämde sig för att ta fram gitarren och sätta toner till sina egna texter. Under en längre sjukskrivning för utbrändhet föddes ”Wikedhvani” (som kort översatt betyder ”ljudet från norr”) samt viljan att skapa musik som främjar välmående och balans men som också lyfter tabut kring skambelagda ämnen så som psykisk ohälsa och ensamhet. I januari 2019 släpptes debutsingeln ”It is Ok” på officiella plattformar och den svenska originalversionen ”Det finns en chans” släpps den 17e juli 2019.
Wikedhvani bjuder på skira toner och kvinnlig urkraft från ett bultande hjärta där hav, natur, medmänsklighet och tron på varje människas obegränsade potential står i fokus. Musik som helar, lyfter, tröstar och inspirerar. En kärlekshistoria inspirerad av musikal, visa, mantra och världsmusik blandat med det klassiska singer songwritersoundet. Läs mer >>>

HENRIK MATTSSON – FÖRELÄSARE OCH COACH!
Henrik Mattsson är en framstående coach och föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige idag. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999 och är idag en av Sveriges mest anlitade talare. Henrik är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, visdom, värme och humor. Hans föreläsningar är energirika och roliga, med många aha-upplevelser. Hans förmåga att engagera och få människor att tänka i nya banor ledde till att han blev nominerad till Sveriges bästa talare 2007 Under 2000- talet har han vid upprepade tillfällen synts i media så som i tex Aftonbladet, Må Bra, LIV, Svenska Dagbladet, SVT och TV 4 för att nämna några. Här kommer Henrik att prata om hur det är att vara ANHÖRIG till personer med psykisk ohälsa. En berättelse som kommer att beröra, både med skratt och tårar! Läs mer >>>

Entré: 200:- Balansmedlemmar fri entré!

Så här får du biljett:
Förköp: För att vara säker på din plats – maila till biljettbalansorebro@gmail.com med namn och antal biljetter. Betala för antal biljetter x 200:- via swish nr: 123 17 33 948. Biljetter kan hämtas i entrén före föreställningen början.

Direktköp i entré: (I mån av plats) Betalas på plats via swish eller kontant. (Ej kortköp)

Medlemmar: Maila till biljettbalansorebro@gmail.com och skriv medlem i ärendefältet.

OBS ! Du kan också omvandla din entré till medlemsavgift för 2020 och utnyttja de förmåner ett medlemskap i Balans Örebro Län medför.

VÄLKOMNA TILL EN KANONKVÄLL!

Läs mer på balansorebro.se

I samarbete med Anhörigcentrum, Studieförbundet Vuxenskolan och First Hotel Örebro.