Olika sätt att få fina ögonbryn

Tatuera ögonbrynen är inte något ovanligt i Stockholm. Det är ett smidigt sätt att få vackra ögonbryn utan att du behöver fixa till dem varje dag. Du hittar flera olika metoder i Stockholm.

Få vackra ögonbryn i Stockholm är inte svårt. Från snygga vaxingar där du får välformade bågar över dina ögon på ett nafs, till läcker 3D-tatuering av ögonbryn. Valet är ditt och du slipper stå på morgonen och försöka ansa jämnt. För plocka ögonbrynen själv kan vara lite av en utmaning. Ett strå där och ett annat där men det blir alltid lite ojämnt. För dig med bleka ögonbryn blir det färgning och målning. 3D-tatuering av ögonbryn är en lite nyare metod i Stockholm som ger ett snyggt resultat och sparar dig tid varje dag. Dessutom ser det naturligt ut.

Hur fungerar då 3D-tatuering av ögonbryn?

Istället för en målad linje över ögonen skapas en helt naturlig look. Genom att behandlaren arbetar med speciell teknik byggs helt nya ögonbryn upp i den nyans som passar dig. Det kallas även microbladning. Strå för strå simuleras dina nya ögonbryn. Den tekniken passar inte bara dig som har ljusa och nästan osynliga ögonbryn. Den passar även dig som har tunna och glesa ögonbryn. Då följer tatueraren dina naturliga ögonbryns nyans, och slutresultatet blir fylliga ögonbryn. Det är nästa omöjligt att särskilja denna typ av tatuerade ögonbryn från verkliga. Dessutom riskerar du inte att få den där gröna nyansen som kommer med vanlig tatuering när den bleknar.