Kiropraktor på Östermalm löser ryggskott i paniksituationer

En kiropraktor i rättan tid kan lösa ditt ryggskott på Östermalm. Särskilt när det kommer så olägligt att du riskerar att missa en efterlängtad konferens.

Bengt hade sett fram emot konferensen på Östermalm i flera veckor. Äntligen skulle han få svinga sina lurviga i de fina salongerna. Han reste sig snabbt upp ur sätet när tåget rullade in på Stockholm Central. Sträckte sig efter resväskan på hatthyllan. Och så. Knak.

Det kan verkligen låta riktigt starkt när ett ryggskott smäller till. Bengt tyckte hela tågvagnen vände sig åt hans håll. Och hur skulle han lösa det här? Han kunde varken stå eller sitta, än mindre plocka ned väskan från hyllan och ta sig till hotellet. Som tur var lade en räddande ängel sin hand på hans axel.

Kiropraktor med kontor i city kan rädda dagen

Aldrig hade väl orden “jag är kiropraktor på Östermalm” varit mer i rättan tid. Den vänlige mannen på raden bakom hade hört Bengts telefonsamtal och visste att det var till Östermalm han hade kosan ställd. Och nu erbjöd sig denne vänlige kiropraktor sig till och med att hjälpa med väskan och dela taxi till mottagningen.

Det var lite dyrt, visade det sig. I alla fall tyckte Bengt det när han knappade in sin kod i kiropraktorns kortmaskin. Men värt varenda krona. För ryggskottet var ett minne blott när Bengt klev ut i solen på Östermalms gator. Konferensen blev succé, och Bengt började till och med fundera över om han borde flytta till Stockholm.

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsa